92 درصد فعالیت بهزیستی واگذار شد

92 درصد فعالیت بهزیستی واگذار شد

20 تیر 1397

 «انوشیروان محسنی بندپی» در نشست با خبرنگاران استان اردبیل افزود: بخش زیادی از فعالیت حوزه های زیرمجموعه بهزیستی به غیر از شیرخوارگاه به بخش خصوصی واگذار شده است.


وی بیان کرد: در زمینه کودکان بی سرپرست نیز نگهداری از کودکان تا 2.5 سالگی در انحصار بهزیستی بوده و پس از این سن، نگهداری به افراد خیر و نیکوکار واگذار می شود.
او با اشاره به وجود یک هزار و 280 مرکز مشاوره در کشور گفت: بیش از 90 درصد این مراکز نیز از سوی بخش خصوصی اداره می شود.


رییس سازمان بهزیستی کشور با تبیین فعالیت های پیشگیرانه از آسیب های اجتماعی گفت: کارشناسان این سازمان در سال های 95 و 96 با مداخله اجتماعی از خودکشی 9 هزار نفر جلوگیری کردند.


وی گفت: شیوع شناسی خودکشی در استان هایی که آمار بالایی در خصوص این آسیب اجتماعی دارند، توسط بهزیستی انجام می شود.


محسنی بندپی از انجام مشاوره های ژنتیکی 180 هزار زوج در کشور خبر داد و افزود: این مشاوره ها با هدف جلوگیری از معلول زایی انجام خواهد شد.


رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین راه اندازیخط ملی اعتیاد با شماره 09628 را یکی دیگر از اقدام های بهزیستی برای آگاه سازی خانواده ها از عواقب اعتیاد و علایم و نشانه های مواد مخدر و معتادان عنوان کرد.


او با اشاره به فعالیت 150 مرکز اورژانس اجتماعی در کشور گفت: این مراکز با هدف ارائه مشاوره های گروهی و درمان ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی راه اندازی شده است.


محسنی بندپی از شناسایی سه هزار و 400 کودک کار در کشور خبر داد و افزود: 65 درصد این کودکان از اتباع بیگانه هستند که در دسته های مافیایی فعالیت می کنند.


به گفته وی، بیشتر این کودکان دارای پدر و مادرانی هستند که توانمندی خاصی در اشتغال و درآمدزایی ندارند و سازمان بهزیستی در راستای توانمندسازی و کارآفرینی برای این کودکان و خانواده های آنان اقدام هایی مانند اختصاص تسهیلات اشتغالزایی انجام داده است.


وی ادامه داد : 110 هزار کودک در کشور شناسایی شده که به علت ناتوانی پدر و مادر از تحصیل بازمانده و سازمان بهزیستی با همکاری آموزش و پرورش در راستای بازگرداندن آنان به چرخه علم و دانش وارد عمل شده است.


رییس سازمان بهزیستی کشور از ایجاد اشتغال برای معتادان بهبود یافته خبر داد و گفت: بر اساس تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه ای کلاس های آموزشی برای این افراد برگزار و زمینه ورود آنان به چرخه کار فراهم می شود.


محسنی بندپی ادامه داد: حق بیمه معتادان بهبود یافته بر اساس تفاهم نامه با بخش خصوصی توسط بهزیستی پرداخت و این افراد در کارخانه ها و صنایع مشغول کار و فعالیت می شوند.

 

وی یادآور شد: 56 هزار و 700 نفر سال گذشته وارد چرخه اشتغال شده اند که پیش بینی می شود امسال این تعداد به 70 هزار نفر برسد.
 
 
منبع: ایرنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است