نمایش درمانی راهی برای ایجاد عزت نفس در معلولان

نمایش درمانی راهی برای ایجاد عزت نفس در معلولان

9 آبان 1397

میر کمال میر نصیری کارگردان این نمایش در مورد روزهای تمرین تا رسیدن به این روزها که به زمان اجرا نزدیک می شوند به خبرنگار گروه اجتماعی برنا گفت : این نمایش در سال 79 با هدف نمایش درمانی آغاز به کار کرد که هدف آن اجرای صرف یک نمایش نبود و انگیزه ای بود برای خود باوری و ایجاد اعتماد به نفس در افراد معلول و کم توانی که روزی نان آور خانه شان بوده اند .

 

وی افزود: بعد از اجرای نمایش «و اما انسان» در سال 89 و دریافت جوایز متعدد در جشنواره ویژه معلولان، انگیزه ما و بچه ها در ادامه مسیر بیشتر شد که نمایش رستم و سهراب  را شروع به تمرین کرده و علی رغم  تمام مشکلات پیش آمده از جمله از دست دادن تعدادی از عزیزان، سواد پایین بعضی از افراد  در مسیری که پیش گرفته بودیم توانستیم به نتیجه دلخواه برسیم .

 

میر نصیری اهداف انتخاب نمایش رستم و سهراب را اینگونه برشمرد :   تاثیر شخصیتهای شاهنامه و پهلوانان با آن شکوه و تکبر بر تقویت روحی و توانمندیهای درونی معلولین و  پیامی برای مردم جامعه است که معلولان می توانند با اراده ی قوی و انگیزه و پشتکار رستم زمانه خود باشند .

 

وی بیان داشت : عوامل زیادی در اجرای مناسب این نمایش ما را یاری داده اند از جمله : بنیاد رودکی، مرکز هنرهای نمایشی، شورای نظارت و ارزشیابی، ایرانمایش-ققنوس، فرهنگسرای بهمن و همچنین حمایت های همه جانبه ی هنرمندان بزرگی مانند امین تارخ، هانیه توسلی، پرستو صالحی، لیلی رشیدی ، سامان احتشامی ، دکتر عذرا وزیری، حسین شریفی، پوریا شکیبایی، سام کبودوند، سیروس کهوری نژاد ،مریم وطن پور،مهسا ایرانیان  در همه زمینه های لازم  ما را حمایت های بشر دوستانه و انسانمدانه کرده اند .

 

این کارگردان نمایشی در پایان گفت مردم فضای هنر درمانی را نمی شناسند. و تئاتر را به شیوه اجرای معلولین تجربه نکرده اند . من این نوید را به همه مردم می دهم که اجرای بسیار خوب و نمایش فاخری را خواهند دید.

 

منبع : برنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است