رییس سازمان بهزیستی: استاندارد کردن خدمات را در برنامه داریم

رییس سازمان بهزیستی: استاندارد کردن خدمات را در برنامه داریم

16 بهمن 1395

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مجموعه بهزیستی کشور استاندارد کردن خدمات و کیفیت بخشی به آنها را در برنامه دارد.

 

 انوشیروان محسنی بندپی در کارگروه اجتماعی استان کرمانشاه که امروز (۱۴بهمن) در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با گرامیداشت دهه فجر، این ایام را یادآور امام خمینی (ره) و ایثارگری اقشار مختلف مردم در جریان ‌پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست.

 

وی با بیان اینکه مجموعه بهزیستی کشور استاندارد کردن خدمات و کیفیت بخشی به آنها را در برنامه دارد، اظهار کرد: بهزیستی برای رسیدن به اهداف خود به رویکرد تلفیقی نهادهای مرتبط نیاز داشته و در این راستا باید همه نهادها و مردم پای کار بیایند.

 

وی ادامه داد: مجموعه بهزیستی تنها دستگاهی است‌ که در سال آینده بسته پیشگیری فرهنگی، مداخله‌ای، توانمندسازی، حرفه آموزی، اشتغال و مسکن را در قالب یک بسته خدمتی جامع تدوین خواهد کرد.

 

محسنی بندپی در ادامه با تاکید بر اینکه آسیب‌های اجتماعی مختص کشور ما نیست، اظهار کرد: با توجه به تحولات جامعه و قرن کنونی که قرن تکنولوژی است، تکنولوژی‌های نوظهور با همه جاذبه‌های خود آثار سوئی هم ممکن است به همراه داشته باشند که بروز آنها اجتناب ناپذیر است.

 

محسنی بندپی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی مثل حاشیه نشینی، طلاق، بیکاری، خودکشی و ... از جمله پیامدهای تغییرات در ساختار جامعه است که شاهد آن هستیم.

 

وی ادامه داد: نمی‌توان گفت که در ۳۷ سال گذشته در حوزه آسیب‌های اجتماعی کاری نشده است، اما در این مدت در حوزه آسیب‌های اجتماعی برنامه مشخصی نداشته‌ایم و سلامت را فقط سلامت جسمی می‌پنداشتیم.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: سازمان جهانی بهداشت سلامتی را نبود بیماری نمی‌داند، بلکه برای سلامتی ابعاد مختلف جسمی، اجتماعی، روانی، فرهنگی و ... قائل می‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید در موضوع آسیب‌های اجتماعی افزود: سازمان بهزیستی سه رویکرد پیشگیری، مداخله و مداخلات استاندارد و بهنگام را در راستای ارائه خدمات بهتر در برنامه دارد.

 

محسنی بندپی افزود: سازمان بهزیستی کشور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها را یکی از اهداف مهم خود می‌داند و معتقد است باید در حوزه پیشگیری پایدار و فرآیند محور و نه فقط مقطعی و جزیره‌ای ورود داشته باشد.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: در بعد پیشگیری از معلولیت‌ها مجموعه بهزیستی کشور از مجموع یک میلیون و ۵۰۰ هزار نوزاد به دنیا آمده در سال گذشته کار غربالگری شنوایی را برای یک میلیون و ۶۰ هزار کودک انجام داده است و در طول دو سه سال گذشته از ناشنوا شدن ۱۰ هزار کودک جلوگیری کرده است‌.

 

غربالگیری بینایی سه میلیون کودک تحت پوشش و انجام مداخله بهنگام در بیش از ۴۲۰۰ مورد خودکشی، از دیگر اقدامات مجموعه بهزیستی کشور بود که محسنی بندپی به آنها اشاره کرد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه سالانه ۳۰ هزار کودک معلول در کشور متولد می‌شوند، افزود: تولد این کودکان بار مالی زیادی را به دولت و خانواده‌ها تحمیل می‌کند و باید از تولد آنها جلوگیری شود.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: در راستای جلوگیری از تولد نوزادان معلول در تلاشیم تا در هر استان یک شهرستان را به صورت پایلوت در مقوله غربالگری ازدواج وارد کرده و زوجین مشکل دار را به سمت مراکز مشاوره و آزمایش ژنتیک راهنمایی کنیم.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با بیان اینکه بعد از مقوله ‌پیشگیری، مداخله در دستور کار مجموعه بهزیستی کشور قرار دارد، افزود: اورژانس اجتماعی با هدف مداخله به موقع و بهنگام راه اندازی شده و در حال حاضر ۱۹۷ شهرستان در کشور اورژانس اجتماعی دارند که سهم استان کرمانشاه از این تعداد تنها چهار شهرستان است.

 

وی افزود: تا خرداد ماه سال ۹۶ اورژانس اجتماعی را در شهرستانهای جوانرود، هرسین، صحنه، گیلانغرب، سنقر و پاوه راه‌اندازی خواهیم کرد.

 

محسنی بندپی ادامه داد: بعد از راه اندازی اورژانس اجتماعی، احداث شلتر و توسعه مراکز نگهداری در برنامه سازمان بهزیستی کشور قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه در شش ماهه نخست سال آینده دوبرابر کردن ظرفیت خط ۱۴۸۰ را برای مشاوره رایگان مردم استان کرمانشاه در برنامه داریم، گفت: هدف از این اقدام ارائه خدمات مشاوره‌ای بهتر و بیشتر به مردم این استان است.

 

منبع : ایسنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است