بهروزی‌راد: از اوج آمادگی برای پارالمپیک دور شدم اما از هدفم نه

بهروزی‌راد: از اوج آمادگی برای پارالمپیک دور شدم اما از هدفم نه

27 اردیبهشت 1399

ملی‌پوش پاراکانو بانوان که سهمیه پارالمپیک توکیو را در اختیار دارد، گفت: به خاطر نداشتن شرایط برای تمرین تخصصی از آمادگی بالایی که داشتم، دور شده‌ام اما کماکان خود را هدفم نزدیک می‌بینم.

در جریان مسابقات پاراقایقرانی قهرمانی جهان که شهریورماه سال گذشته در مجارستان برگزار شد، شهلا بهروزی راد در فینال KL۳ بانوان با ثبت رکورد ۴۸.۹۶ صاحب جایگاه سوم شد و ضمن کسب مدال برنز سهمیه لازم برای حضور در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را هم به دست آورد.

این برای نخستین بار است که قایقرانی ایران به واسطه یک مدال جهانی، صاحب سهمیه پارالمپیک می شود ضمن اینکه مدال برنز بهروزی راد هم اولین مدال جهانی قایقرانی ایران در بخش بانوان به حساب می آید.

این ملی‌پوش پاراکانو بانوان که پنج سال پیش هم با حضور در فینال مسابقات جهانی ایتالیا و کسب جایگاه ششم برای نخستین بار، قایقرانی ایران را در بخش جانبازان و معلولان صاحب سهمیه المپیک ریو کرد، با توجه به قطعی شدن سهمیه خود برای پارالمپیک، نیمه دوم سال گذشته را به پیگیری تمرینات آماده سازی اختصاص داد اما به خاطر شیوع ویروس کرونا مجبور به تغییر روند تمرینات خود و پیگیری آنها در منزل شد. این شیوه تمرینی اما تاثیر خوبی روی وضعیت بهروزی راد نداشته طوریکه وی می گوید از اوج آمادگی‌اش دور شده است.

شهلا بهروزی راد  گفت: از اسفندماه سال گذشته به خاطر فراگیری ویروس کرونا و تعطیل شدن اردوهای آماده سازی، به محل زادگاهم در کرمانشاه بازگشتم اما از طریق هماهنگی با یک باشگاه، یکسری تجهیزات در اختیار گرفتم تا بتوانم در منزل تمرین داشته باشم.

وی تصریح کرد: طی این مدت روزانه بین ۶۰ تا ۷۵ دقیقه تمرین کردم اما این تمرینات صرفا ویژه بدنسازی و آمادگی بدنی است. از این حیث مشکلی ندارم اما موضوع اینجاست که به خاطر نداشتن تمرینات تخصصی، درکل از آمادگی گذشته خیلی فاصله گرفته ام.

این ملی‌پوش پاراکانو بانوان خاطرنشان کرد: برای تمرین قایقرانی باید قایق و پارو در اختیار داشت؛ تجهیزاتی که در منزل ندارم و اگر هم باشد امکان تمرین با آنها را ندارم چون دریاچه ای نیست. البته برای تمرین قایقرانی در منزل می توان از دستگاهی به نام «ارگو متر» استفاده کرد اما متاسفانه این دستگاه را هم ندارم.

وی یادآور شد: فدراسیون قایقرانی از حیث داشتن اینگونه تجهیزات خیلی قوی نیست. در کل چهار نمونه از این دستگاه موجود است که خیلی زودتر از من دیگر ورزشکاران برای داشتن آنها ثبت نام کرده بودند. اینگونه شد که در دو ماه اخیر نتوانستم تمرینات تخصصی خود را داشته باشم و همین مسئله در وضعیت کلی آمادگی ام تاثیر گذاشته است.

بهروزی را با بیان اینکه خیل از ورزشکاران از تعویق المپیک و پارالمپیک استقبال کردند چون فرصت جدیدی برای تمرین و آماده سازی در اختیارگذاشته است، گفت: تعویق پارالمپیک اما برای من اصلا خوشایند نبود. زمانی که بحران کرونا شکل گرفت و باعث لغو فعالیت های ورزشی و بعد از آن تعویق بازی های توکیو شد، من در بهترین حالت ممکن از حیث آمادگی جسمی و حتی روحی به سر می بردم طوریکه اگر همان زمان در بازی ها شرکت می کردم قطعا نتیجه قابل توجهی می گرفتم اما همه برنامه هایم به یکباره به هم ریخت و از آن آمادگی دور شدم.

پارالمپین ایران تاکید کرد: اگرچه از آمادگی دور شدم اما میان من و هدفم فاصله ای ایجاد نشده است. کماکان مصمم به حضور پُرقدرت در بازی ها و کسب بهترین نتیجه ممکن هستم. کسب مدال در توکیو را برای خودم دور از دسترس نمی بینم و برای آن نهایت تلاشم را خواهم داشت.

 

منبع: مهر

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است