رئیس هیات مدیره کانون معلولین در هفتمین اجلاس روئسای آیتک: برای ارزش آفرینی ایستادگی کردم

28 مرداد 1395

رئیس هیات مدیره کانون معلولین توانا گفت: در سنگر اقتصاد و تولید برای کارآفرینی ایستادگی نکردم بلکه مبارزه کردم تا ارزش آفرینی کنم.


 


سید محمد موسوی در هفتمین اجلاس مدیران و روئسای شرکت های بزرگ تولیدی و خدماتی نمونه سراسر کشور (روئسای آیتک) که صبح امروز با حضور نعمت زاده وزیر صنعت، معدن، تجارت، مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در مجلس، رئیس اتاق تعاون کشور و جمعی از کارآفرینان و مدیران واحدهای تولیدی و در سالن همایش های صداوسیما برگزار شد؛ کار آفرینی برای افراد دارای معلولیت با مدیرانی آرمانی، منابع انسانی قوی و به دور از سرمایه اندوزی را ارزش آفرینی دانست و اظهار داشت: با حذف دستگاه های اتوماسیون و جذب نیروی انسانی، قیمت تمام شده محصولاتمان افزایش می یابد اما سودمان را در ضریب برکت خدا ضرب کرده و به رونق، سودآوری و توسعه دست می یابیم.


 


موسوی سرمایه را از آن خدا و خود را وکیل بر سرمایه دانست و افزود: سرمایه ی سرمایه داران، دست مایه ای برای کارآفرینی و دستگیری از اقشار جامعه است.


 


وی تصریح کرد: سرمایه داران باید بدانند که آنچه بعنوان سرمایه در دست آنهاست متعلق به آنها نیست بلکه درست مانند محیط زیست یا منابع طبیعی به همه ی مردم تعلق دارد.


 


موسس کانون معلولین توانا سرمایه داری به روش غربی و امپریالیستی را مخالف خواست اسلام دانست و اذعان داشت: سرمایه داری باید به سبک الهی باشد تا نتیجه ی ارزش آفرینی بدهد و ما در کانون توانا و گروه بهداشتی فیروز ارزش آفرینی کرده ایم.


 


دبیر برگزاری مجامع هم اندیشی سمن های معلولان سراسر کشور همچنین از عدم حمایت از کارآفرینان ابراز ناراحتی کرده و افزود: تجلیل و قدردانی از کارآفرینان تنها به اهدای لوح تقدیر محدود شده و کسب به دغدغه ها و مشکلات این افراد توجهی ندارد.


 


سید محمد موسوی ابراز کرد: کارآفرینان در رشد و توسعه ی اقتصاد و اشتغال کشور نقش بسزایی دارند در حالیکه در حفظ و نگهداری این افراد و انتقال تجربیاتشان به اندازه ی حفاظت از گونه های جانداران نیز مورد توجه قرار ندارد.


 


این کارآفرین برتر کشور با اشاره به این مطلب که کارآفرینان نیازمند حمایت های جدی دولت هستند خواستار توجه جدی دولت به بخش کارآفرینی، تصویب قوانین حمایتی ویژه برای حمایت از کارآفرینان و تشکیل دادگاه یا شورای رسیدگی به چالش های این افراد شد.


 


رئیس هیات مدیره ی کانون معلولین توانا از خلاء راه کارهای جدی برای حل مشکلات کارآفرینان، اهمال برخی از مسئولان و عدم ارائه ی برنامه های کاربردی گله مندی کرد و گفت: کارآفرینان عمر و سرمایه خود را وقف کارآفرینی می کنند درحالیکه بسیاری از مجراهای همکاری بااین افراد اعم از اعطای وام ها، حمایت های مادی، مباحث مربوط به مالیات و… به روی آنها بسته است.


 


وی تاکید کرد: اگرچه من در بخش تولید و اقتصاد فعال بوده ام اما یک دستم همواره در دست گروه محروم، دردکشیده و ضعیف جامعه بوده و از این رو هیچگاه خودم را سرمایه دار تلقی نکرده و به روش سرمایه داری زندگی نکرده ام.


 


موسوی خاطرنشان کرد: ما با تکیه بر صنعت و سرمایه ارزش آفرینی کرده ایم و ضمن ایجاد اشتغال توانایی معلولان را در عرصه تولید نیز به اثبات رسانده ایم.


 


این فعال اجتماعی با بیان اینکه ما در کانون توانا و فیروز نمونه ای از انقلاب سال ۵۷ را احیا کرده ایم خواستار دسته بندی کارآفرینان و دیدار کارآفرینان با مقام معظم رهبری و بیان مشکلات این گروه شد.


 


مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز در پایان با اشاره بر این مطلب که تاکنون بیش از ۳۰۰ فرد دارای معلولیت در گروه بهداشتی فیروز مشعول به فعالیت هستند؛ از استخدام یکصدوهفتاد معلول دیگر تا پایان سال خبر داد


 


منبع : کانون معلولین توانا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است