در راستای معرفی فعالیتهای آموزشی مجتمع نیکوکاری رعد وابسته فرهنگی سفارت ژاپن به اتفاق اعضای خانواده خود از مجتمع رعد بازدید کردند.
به گزارش روابطعمومی مجتمع رعد؛ در این مراسم که صدیقه اکبری مدیر عامل، مهندس احمد میرزاخانی رئیس هیأت مدیره، مهندس قاسم لواسانی عضو هیأت مدیره، مهديه نجفي زاده معاونت و برخی دیگر از مسئولان هماهنگی امور مراکز و امور بین الملل مجتمع رعد حضور داشتند «إکیهید دویو» وابسته فرهنگی سفارت ژاپن و «دیه دویو» همسر ایشان کلاسهای آموزشی را مورد بازدید قرار دادند و در ادامه از واحدهای توانبخشی و مددکاری بازدید کردند.
بر اساس این گزارش در این نشست ابتدا مهندس میرزا خانی رییس هیات مدیره مجتمع با بیان اهداف تأسیس مجتمع رعد گفت : هدف ما آموزش افراد معلول برای داشتن شغل و استقلال در جامعه شهری است.
صدیقه اکبری مدیرعامل مجتمع رعد نیز با بیان سابقه تأسیس مجتمع رعد در سال 1363 و تشکیل گروه بانوان نیکوکار گفت : در حال حاضر مجتمع رعد علاوه بر آموزش و توانبخشی افراد توانیاب؛ نخستین دانشگاه مناسب سازی شده کشور را اداره میکند و در ترم جدید نیز در مقطع لیسانس دانشجو خواهد پذیرفت.
در ادامه دویو با برشمردن خدمات کشور ژاپن در زمینه افراد دارای معلولیت، از خدماتی که در ایران به معلولان ارائه میشود و تأسیس دانشگاه مناسب سازی شده ویژه افراد توانیاب اظهار شگفتی کرد.
در قسمتی از این بازدید اصغر شهدی مسئول امور بینالملل مجتمع با بیان تأثیر ارتباط میان کشورهای مختلف در پیشبرد اهداف انساندوستانه انجمنهای حوزه معلولان، گفت : امیدوارم با ارتباط بیشتر با کشور ژاپن بتوانیم از تجربیات شما در ارتقاء توانمندیهای مجتمع رعد و دیگر مراکز موجود استفاده کنیم.
مهندس محمود توسلی مسئول آموزش مجتمع رعد با اشاره به میزان استقبال توانیابان از کلاسهای کامپیوتر و آموزش علوم روز رایانهای از جمله Office وICDL، گفت : هدف ما در واحد آموزش دستیابی به شعار آموزش منجر به اشتغال است.
سپس مهندس رحمان علاقه بند سرپرست گروه جوانان رعد با برشمردن فعالیتهای این گروه و مشارکت جوانان در فعالیتهای داوطلبانه به ویژه در برپایی برنامههای نیکوکاری و بازارچههای خیریه به تشریح برنامه های مجتمع برای برگزاری مسابقه نقاشی و خوشنویسی پاراآرت آسیایی ژاپن پرداخت.
همچنین محمدرضا دشتی نیز با ارائه گزارشی از روند اطلاع رسانی و برگزاری نمایشگاه و مسابقه پاراآرت اظهار امیدواری کرد که با حمایت سفارت ژاپن به ویژه در روند برگزاری مسابقه پاراآرت؛ بتوانیم از حداکثر ظرفیتهای موجود برای تحکیم ارتباطات معلولان ایرانی و ژاپنی استفاده کنیم.
در این زمینه وابسته فرهنگی سفارت ژاپن برای ارسال تابلوهای منتخب نمایشگاه پاراآرت به توکیو قول همکاری داد.
کتایون حقیقی مسئول واحد توانبخشی مجتمع رعد ضمن اشاره به خدمات فیزیوتراپی از روند پذیرش توانیابان در تیم پذیرش مجتمع رعد توضیحاتی ارائه کرد.
در این دیدار مهندس محمود عامری مسؤول هماهنگی مراکز رعد، اقدامات هیات مدیره این مجتمع را به منظور ایجاد مراکز مشابه در سراسرکشور تشریح کرد و گفت : تعدادی از مراکز رعد بر اساس توانایی های بالفعل در منطقه و حمایت نیکوکاران، طرحهای قابل توجهی را به اجرا گذاشته اند که میتوان به طرح پیشگیری از معلولیت در مرکز تحقیقات ژنتیک مجتمع رعد کرمان اشاره کرد.
وابسته فرهنگی سفارت ژاپن پس از توجه به توضیحات مسئولان مجتمع رعد گفت : فعالیتهای خوبی در این مجتمع انجام شده است و من مشروح این ملاقات را در گزارشی به سفیر ژاپن در ایران ارائه خواهم کرد.
«دیه دویو» همسر وابسته فرهنگی سفارت ژاپن نیز اظهار امیدواری کرد که کارگروه همکاری بانوان نیکوکار ایرانی و همسران دیپلماتهای ژاپنی در ایران تشکیل شود.