هدف تاسیس مجتمع نیکوکاری رعد آموزش معلولان برای بازگشت به کار و جامعه است
30 مهر 1393
دکتر مریم رسولیان، رئیس نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت گفت: مجتع آموزشی نیکوکاری رعد در سال 63 با هدف بازگشت معلولان به کار و اجتماع و استقلال فردی و اجتماعی آنها تاسیس شد.
رسولیان گفت: با گذش 4سال از جنگ و افزایش معلولان جسمی و حرکتی به دلیل نبود سازمان مسئولیتپذیر در این حوزه مجتمع نیکوکاری رعد فعالیت خود را آغاز کرد.
وی زمینه فعالیت مجتمع نیکوکاری رعد را از همان ابتدا آموزش بر اساس مهارت های فنی و حرفه ای دانست و افزود فعالیت آموزشی این مجتمع در ابتدا با 5 نفر که 2نفر جانباز و 3 نفر سالم بودند در درمانگاه قیاسی یافت اباد شروع شد.
وی گفت :اوج فعالیت آموزشی ، فنی و حرفه ای این مجتمع در سال 71 بوده تا اینکه در سال 90 موفق به کسب مجوز تاسیس مرکز علمی و کاربردی شد.
رسولیان اظهار داشت در حال حاضر این دانشکده در 6 رشته تحصیلی با 530 نفر دانشجو مشغول فعالیت است که 15 درصد از دانشجویان را افراد توان یاب و 85 درصد دیگر را افراد سالم تشکیل میدهند.
رسولیان تاسیس دفتر کارافرینی و اشتغال در سال 92 را یکی از بخش های فعال این مجتمع دانست و افزود این دفتر فعالیت های گسترده ای در زمینه تفکیک، گزینش و جذب کارجویان معلول انجام می دهد.
وی فروش محصولات خوداشتغالی معلولان، انجام قراردادهای کاری و دریافت رزومه را یکی دیگر از فعالیت های این دفتر عنوان کرد.
رئیس نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت در خصوص فعالیت های حمایتی رعد گفت: این مجتمع دارای واحد توانبخشی، فیزیوتراپی ، واحد روانشناسی و واحد مددکاری می باشد.
وی با بیان اینکه تا کنون 5000 توانیاب در مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد کارآموخته اند گفت: در حال حاضر 500 توانیاب در این مجتمع در حال آموزش می باشند.
دکتر رسولیان بررسی زمینه تاسیس مراکز رعد در استانها همکاری با انجمن ضایعات نخاعی، نمایندگی برگزاری مسابقه پاراآرت ترکیه و حضور در نمایشکاه کتاب و مطبوعات را از جمله فعالیت های ستادی سال 92 مجتمع نیکوکاری رعد دانست.
وی گفت : مجتمع نیکوکاری رعد در استانهای مشهد، البرز، زنجان، کرمان، سنندج و قم شعبههای مستقلی دارد و در شرف تاسیس مراکز استانهای اهواز، کرمانشاه، تبریز و رشت می باشد