نماينده رشت در مجلس: متوليان براي پيشگيري از معلوليت ها همت كنند

17 اردیبهشت 1395

غلامعلي جعفرزاده در همايش اختتاميه كمپين مشاوره ژنتيك در سالن اداره كل مخابرات استان گيلان در رشت با استناد به آمارهاي موجود در دنيا و كشور افزود: در هر دقيقه هشت كودك معلول در دنيا به دنيا مي آيد و 30 تا 40 هزار كودك معلول در كشور داريم كه اين آمارها نگران كننده است.


وي با بيان اين كه ما مي توانيم جلوي خسارت و هزينه هاي هاي ناشي از معلوليت ها در كشور را بگيريم، اظهار كرد: ما كشور را بعضي جاها دانسته و گاهي وقت ها ندانسته گران اداره مي كنيم، بايستي هزينه هاي كشور را چه براي فرد و چه براي كشور به حداقل برسانيم.


نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين مطلب كه پيشگيري از معلوليت ها نياز به فرهنگ سازي دارد، خاطرنشان كرد: پيشگيري از معلوليت ها كمك به مردم و كودكان بي گناهي است كه در اين اتفاق ها نقشي ندارند.


وي با بيان اينكه معلولان در كشور سربار نيستند اما خودشان در عذابند، يادآور شد: با فرهنگ سازي در رابطه با مشاوره ژنتيك، مي توانيم در پيشگيري از معلوليت ها نقش آفريني كنيم.


جعفرزاده با اشاره به بروز مشكلات براي خانواده هاي داراي فرزندان معلول يادآور شد: معلوليت ها خانواده را درگير مي كند، بنابراين تلاش براي پيشگيري و كاهش آمارهاي مربوط به معلوليت ها اهميت بسزايي دارد.


همايش اختتاميه كمپين ژنتيك امروز از سوي بهزيستي گيلان در سالن مخابرات استان در رشت برگزار شد.


مشاوره ژنتيك در تشخيص بيماري، سير و پيش آگهي آن، نحوه برخورد با بيماري روش، روش هاي گوناگون درماني و درمان هاي نگهدارنده كمك كند.


اگر موردي از يك بيماري ژنتيكي در خانواده اي موجود باشد، مشاوره ژنتيك مي تواند احتمال وقوع مجدد آن را پيشگويي كند و تخمين بزند.


 


منبع : ایرنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است