کسب 5 عنوان قهرمانی توسط ورزشکاران جانباز و معلول زنجانی

13 خرداد 1395

مهدی مرادی اظهار کرد: در حال حاضر 500 ورزشکار جانباز و معلول در رشته‌های مختلف هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان فعالیت دارند.


وی با بیان اینکه در سال گذشته، 190 نفر بیمه شده در رشته‌های ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان وجود داشته است، اضافه کرد: در استان زنجان 17 رشته ورزشی در بخش جانبازان و معلولین فعالیت دارد که از این نگران 10 رشته متعلق به آقایان و هفت رشته متعلق به بانوان ورزشکار معلول و جانباز زنجانی است.


رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان تصریح کرد: ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان در سال گذشته موفق به کسب پنج عنوان قهرمانی در سطح کشور شده است.


مرادی ادامه داد: رویکرد هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان در چهار بخش فنی، آموزشی، فرهنگی و همگانی دنبال می‌شود.


وی با اشاره اعزام‌های برون مرزی و داخلی متعددی که انجام شده است، گفت: از استان زنجان و در هر دو بخش آقایان و بانوان، ورزشکاران فراوانی به اردوهای تیم ملی دعوت شده‌اند.


رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان ابراز کرد: در اعزام‌های برون مرزی تیم بسکتبال با ویلچر زنجان توانست مقام دوم مسابقات جهانی ترکیه را کسب کند و همچنین در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه نیز با کسب همین مقام سهمیه پارالمپیک را برای کشورمان کسب کرد.


مرادی در همین رابطه ادامه داد: در رشته دو و میدانی نیز ورزشکاران زنجانی با درخشش در مسابقات آسیا و اقیانوسیه سه مدال طلا و دو برنز کسب کردند.


وی بیان کرد: دو و میدانی کاران زنجانی همچنین در مسابقات "فضا" در کشور امارات یک مدال طلا و یک برنز و یک مقام پنجمی را برای کشور عزیزمان ایران کسب کردند.


رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر در ترکیب تیم ملی والیبال نشسته بانوان نیز یک ورزشکار زنجانی حضور دارد، افزود: ورزشکاران جانباز و معلول زنجانی در مسابقات متعدد داخلی چون قهرمانی کشور و لیگ و همچنین جشنواره ورزشی رضوی در سال گذشته حضور پیدا کردند.


مرادی اظهار کرد: استان زنجان در سال گذشته و در هر دو بخش بانوان و مردان مقام نخست مسابقات دو و میدانی قهرمانی کشور را کسب کرد و همچنین میزبانی و برگزاری پنج مرحله از اردوهای ملی انواع رشته‌های ورزشی جانبازان و معلولین چون بسکتبال با ویلچر و ... را داشته است.


وی با اشاره به برگزاری کلاس آموزش مربیگری درجه 3 در سال گذشته، تصریح کرد: در بخش فرهنگی نیز هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان با حضور در مناسبت‌های مختلف مذهبی و یادمانی، فعالیت پر رنگی داشته است.


رئیس هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان در ادامه بر فعالیت در بخش همگانی نیز تاکید کرد و افزود: فراخوان عمومی برای جذب استعدادهای جدید در زنجان و شهرستان‌های تابعه استان از برنامه‌های پیش رو هیأت است.


مرادی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا با تعداد ورزشکار خوب در مسابقات پارالمپیک ریو شرکت کرده و برای کشورمان افتخار کسب کنیم.


شایان ذکر است، که مجمع عادی سالیانه هیأت ورزش‌های جانبازان و معلولین استان زنجان دیروز با حضور محمود خسروی وفا رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در محل اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار و در آن مشکلات و تقویم ورزشی این هیأت برای سال جاری بررسی شد.


 


منبع : فارس

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است