کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: هدف کسب بهترین نتیجه در پارالمپیک است
2 تیر 1395
«عشرت کردستانی» : حضور والیبال زنان ایران در بازی های پارالمپیک 2016 ریو افتخاری تاریخی برای ورزش کشور است.
وی افزود: تاکنون هیچ رشته تیمی زنان شانس حضور در المپیک یا پارالمپیک را نداشته است و قطعا در این رقابت ها به دنبال بهترین نتیجه برای والیبال نشسته زنان خواهیم بود.
عضو تیم ملی والیبال نشسته زنان ایران با بیان اینکه تیم ملی والیبال نشسته زنان ایران به 70 درصد آمادگی رسیده است، گفت: تمرینات تیم ملی با فاصله اندکی پس از کسب سهمیه در بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی در سال 2014 میلادی آغاز شد و تاکنون 10 مرحله اردو برگزار شده است.
کردستانی افزود: سه مرحله اردو دیگر شامل دو مرحله اردوی داخلی و یک مرحله اردوی تدارکاتی خارجی تا اعزام تیم به ریودوژانیرو برگزار می شود.
اردوی یازدهم تیم ملی والیبال نشسته زنان از 6 تا 20 تیرماه در شهرستان کاشان برگزار می شود.
کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته زنان ایران گفت: با توجه به قرعه کشی والیبال نشسته زنان در پارالمپیک، ایران با تیم های چین، آمریکا و رواندا هم گروه است. تمرینات تیم بر اساس عملکرد حریفان تنظیم شده و برگزاری یک اردوی تدارکاتی در خارج از کشور در همین راستا انجام می شود.
به گفته کردستانی، تیم های چین و آمریکا در پارالمپیک 2012 لندن به ترتیب عنوان قهرمان و نایب قهرمان را بدست آورده اند و البته این وضعیت در چند دوره اخیر بازی های پارالمپیک برای این دو تیم تکرار شده است.
وی از تلاش های فدراسیون والیبال برای آماده سازی تیم ملی زنان قدردانی کرد و افزود: ایجاد تغییر اساسی در کادر فنی تیم و اضافه شدن مشاور فنی به ترکیب کادر فنی کمک زیادی به روند آماده سازی کرد و میزان آمادگی تیم را در سطح قابل توجهی افزایش داد.
این والیبالیست جانباز کشورمان گفت: فرید ساعدی سابقه زیادی در مربیگری والیبال و والیبال نشسته کشور دارد و حضور وی در کادر فنی تیم ملی والیبال نشسته به عنوان مشاور فنی و اجرای برنامه های تمرینی اش خودباوری و انگیزه بازیکنان را تا حد زیادی افزایش داده است.
به گفته پرچمدار کاروان پارالمپیک ایران، مشاور فنی تیم ملی والیبال نشسته زنان تقریبا تمام فیلم مسابقات تیم های چین و آمریکا را تهیه کرده و با آنالیز خوب و توجه به ابعاد مختلف آماده سازی تیم اعم از آمادگی روانی، بدنسازی و کارهای تاکتیکی و تکنیکی تیم را در شرایط بسیار خوبی از آمادگی قرار داده است.
این وزشکار 33 ساله کشورمان گفت: آنالیز حریفان، بازیکنان را با راه های مهار بهترین والیبالیست های حریف آشنا کرده، ضمن اینکه بهترین راه های حمله و دفاع در برابر آنان را در اختیار والیبالیست ها قرار داده است.
وی با اظهار خرسندی از پرچمداری ایران در پارالمپیک گفت: این افتخاری بسیار بزرگ برای من است زیرا حضورم به عنوان زن مسلمان با پوشش کامل نشان می دهد که حجاب عاملی محدود کننده برای ما نیست و از سوی دیگر بیانگر توانمندی زنان مسلمان و فعالیت های آنان در عرصه های مختلف اجتماعی است.
کردستانی همچنین گفت: ورزشکاران معلول برای تامین حداقل های مورد نیاز برای کسب موفقیت در میدان رقابت های ورزشی به دو برابر اعتبار مورد نیاز ورزش برای افراد توانمند نیاز دارند و این مهم جز در سایه توجه ویژه مسئولان کشور امکانپذیر نیست.
این والیبالیست کرمانی افزود: بیشتر استان های کشور توانایی حمایت از ورزشکاران معلول و جانباز را دارند و با توجه به اینکه استان کرمان یکی از ثروتمندترین استان های کشور است، ما نیازی به حمایت مستقیم دولت نداریم و فقط کافی است مدیران اقتصادی این استان در بخش های مختلف از جمله صنایع و معادن مجاب به حمایت از تیم های ورزشی معلولان شوند.
کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته زنان اضافه کرد: از مجموع 22 سهمیه پارالمپیک زنان در ریو، شش سهمیه توسط زنان کرمانی کسب شده است و این حکایت از پتانسیل و توانایی زنان این استان در عرصه ورزش دارد.
او ادامه داد: مدیران کشوری و مسئولان ورزش باید بدانند که شرایط و امکانات اجتماعی برای زندگی و فعالیت های معلولان بسیار محدود است و باید به آنها توجه بیشتری شود.
عشرت کردستانی متولد سال 1362 در شهرستان کرمان است، وی در سال 81 و در سن 19 سالگی و در حین بازدید از منطقه جنگی در جنوب کشور به دلیل انفجار مین از ناحیه پا دچار قطع عضو شد.
وی که فارغ تحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی است، مادر یک دختر 12 ساله و یک پسر دو ساله است و علاوه بر عضویت در تیم ملی والیبال زنان، به عنوان دبیر هیات ورزش های جانبازان و معلولین استان کرمان نیز فعالیت می کند.
منبع : ایرنا