مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین: از کانون توانا انتظار داریم به معرفی قزوین در مجامع بین‌المللی بپردازد

10 تیر 1395

سعید وزیری‌نژاد در نشست با مدیرعامل کانون معلولین توانا از کسب مقام مشورتی کانون معلولین در سازمان یونسکو ابراز خوشحالی کرد و اظهار داشت: انتظارمان از کانون معلولین این است که ضمن بیان خواسته‌های افراد دارای معلولیت در سطوح بین‌المللی، شهر قزوین را نیز در این مجامع معرفی کند.


 


این مسئول شهرداری قزوین همچنین کانون توانا را مجموعه‌ای ارزشمند و منحصر به فرد دانست و تاکید کرد: کانون توانا یکی از سازمان‌های موفق کشور است که خوشبختانه وجهه‌ی بین‌المللی نیز کسب کند.


 


وی با بیان اینکه چند سالی است که روز قزوین به منظور یادآوری تاریخ پرافتخار این استان گرامی داشته می‌شود تصریح کرد: در برگزاری آیین گرامی‌داشت قزوین جای نهادهای چون کانون توانا خالیست.


 


وزیری‌نژاد افزود: با توجه به ظرفیت خوب کانون معلولین در زمینه‌ی تولید صنایع‌دستی، این مجموعه می تواند در آیین گرامی‌داشت روز قزوین و سایر مراسم و نمایشگاه‌ها غرفه‌های صنایع‌دستی دایر و به عرضه‌ی این محصولات بپردازد.


 


مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین همچنین تهیه‌ی برخی تجهیزات ورزشی برای تیم‌های ورزشی کانون توانا، تخصیص سالن‌های اجتماعات برای برگزاری مراسم و جلسات کانون توانا، ایجاد زمینه‌های برابر برای معلولان در برخورداری از اماکن ورزشی و استخرها، پخش تیزرها و پیام‌های تبلیغاتیِ حاوی نکات مربوط به فرهنگ‌سازی را از موارد قابل همکاری با کانون توانا برشمرد.


 


رقیه بابایی


 


منبع : کانون معلولین توانا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است