بی‌توجهی به مناسب‌سازی محیط برای معلولان در رفسنجان

10 تیر 1395

محمود حیدری در جلسه مناسب‌سازی محیط برای معلولان اظهار داشت: راحت‌سازی و مناسب‌سازی محیط برای معلولان عمده دغدغه‌ای است که ما آن را دنبال می‌کنیم.


 


وی بیان داشت: یکی از موارد رشد و شکوفایی هر جامعه بستگی به ظرفیت‌های موجود هر شهر برای استفاده راحت معلولان و سایر قشرهای دارای محدودیت است که بتوانند بدون کمک از دیگران امور روزمره خود را انجام دهند.


 


رئیس بهزیستی شهرستان رفسنجان تصریح کرد: برخی مواقع ساعت‌ها طول کشیده و معلولی معطل مانده که یک نفر پیدا شود و کار او را انجام داده است.


 


وی افزود: با توجه به زلزله بم این شهر به عنوان شهرستان پایلوت مناسب‌سازی محیط برای معلولان معرفی شده و معلولان راحت در شهر امور روزمره خود را انجام می‌دهند.


 


حیدری خاطرنشان کرد: در رفسنجان معلولان به دلیل عدم مناسب‌سازی محیط با مشکلاتی مواجه هستند در این شهرستان کسی برای مناسب‌سازی محیط هیچ پیگیری نمی‌کند و اهمیتی هم به این امر داده نمی‌شود.


 


این مسؤول با اشاره به تهیه بروشورهایی از سوی بهزیستی و پوسترهایی از سوی شهرداری عنوان کرد: این مهم برای تکریم معلولان صورت می‌گیرد، بروشورهایی از طرف بهزیستی تهیه و برای ادارات آماده توزیع است.


 


وی با تأکید بر ضرورت اهمیت به مناسب‌سازی محیط و اماکنی از جمله سالن‌های ورزشی برای معلولان متذکر شد: ضرورت دارد، صندلی‌های مخصوصی برای معلولان در ورزشگاه در نظر گرفته شود.


 


حیدری ابراز داشت: لازم است هر کدام از ادارات برای مناسب‌سازی محیط اداره خود برای استفاده راحت معلولان اعتباراتی در نظر بگیرند و این مهم عملیاتی شود.


 


منبع : فارس

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است