صادق‌زاده: برای خداحافظی از وزنه‌برداری منتظر تصمیم کمیته‌ ملی پارالمپیک هستم

5 مهر 1395

دارنده مدال برنز بازی‌های پارالمپیک 2016 ریو در رابطه با خداحافظی‌اش ازرقابت‌های وزنه‌برداری پارالمپیک در دسته 107 کیلوگرم گفت: منتظر تصمیم کمیته‌ ملی پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولان هستم و اگر صلاح بدانند خداحافظی خواهم کرد.


 


علی صادق‌زاده، در پاسخ به این پرسش که قرار بود بعد از پارالمپیک ریو از ورزش حرفه‌ای در رشته وزنه‌برداری خداحافظی کنید، آیا همچنان به قول خود پایبند هستید یا خیر؟ افزود: تمام تلاش من بر این بود که با کسب مدال طلا در بازی‌های پارالمپیک ریو، از ورزش حرفه‌ای خداحافظی کنم و به زندگی‌ام برسم، اما متاسفانه این موفقیت حاصل نشد و به دلیل مشکلاتی که قبل از اعزام داشتم، در نهایت به مدالی بهتر از برنز دست پیدا نکردم. البته هنوز تصمیم قطعی راجع‌ به خداحافظی‌ام نگرفته‌ام و منتظر هستم تا ببینم کمیته‌ ملی پارالمپیک و فدراسیون در این‌باره چه تصمیمی خواهند گرفت.


 


وی گفت‌: سهم من در رقابت‌های پارالمپیک ریو در دسته 107 کیلوگرم، نقره بود، نه برنز ، زیرا حرکت سوم من را داوران که دو نفر از آنها عرب بودند، به ناحق خطا گرفتند. در حالی که این حرکت خطا نبود و من باید به مدال نقره دست پیدا می‌کردم.


 


دارنده مدال برنز بازی‌های پارالمپیک 2016 ریو در پاسخ به این پرسش که با توجه به مشکل خروجی که قبل از اعزام به پارالمپیک ریو از سوی همسرتان پیش آمده بود، آیا این مشکل بر طرف شد یا خیر؟ تصریح کرد: در حل مرتفع شدن است. البته من حق را به همسرم می‌دهم ، زیرا چند سالی است که به دلیل حضور در اردوهای بلند مدت فرصت رسیدگی به زندگی‌ام را نداشتم و همسرم با این کار قصد داشت تا من ورزش حرفه‌ای را کنار بگذارم. به‌ هر حال مشکل خاصی وجود ندارد.


 


صادق‌زاده با اشاره به تعیین صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان نسبت به افراد المپیکی و پارالمپیکی، خاطر نشان کرد: با وجود این که سه دوره موفق به کسب مدال برنز بازی‌های پارالمپیک شدم، متاسفانه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان مبلغی حدود 325 هزار تومان به من پرداخت می‌کند، در حالی که این صندوق به دارندگان مدال برنز بازی‌های المپیک چیزی در حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان پرداخت می‌کند. واقعا از نظر مدالی چه فرقی بین افراد سالم و معلول وجود دارد. مگر نه این است که المپیکی‌ها و پارالمپیکی‌ها هر دو پرچم جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز در می‌آورند. پس چرا صندوق این همه تبعیض بین افراد معلول و سالم در پرداختن حقوق قائل می‌شود.


 


وی در پاسخ به این پرسش که آیا قصد شرکت در پارالمپیک 2020 توکیو را دارید یا خیر؟ توضیح داد: باید موقعیت خود را از نظر قدرت بدنی بسنجم و سپس تصمیم‌ بگیرم که آیا قادر به شرکت در پارالمپیک 2020 هستم یا خیر. البته در حال‌ حاضر 38 سال سن دارم و در صورتی که از نظر بدنی مشکلی نداشته باشم می‌توانم در دو پارالمپیک دیگر نیز شرکت کنم.


 


دارنده مدال برنز بازی‌های پارالمپیک 2016 ریو در پایان از زحمات محمود خسروی‌وفا و مربیان تیم‌ ‌ملی وزنه‌برداری قدردانی و تشکر کرد


 


منبع : ایسنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است