140 دانش آموز استثنایی منطقه پردیسان قم فاقد مدرسه هستند

140 دانش آموز استثنایی منطقه پردیسان قم فاقد مدرسه هستند

14 دی 1396

سید احمد آقامیری : دانش آموزانی که در این منطقه ساکن هستند باید برای تحصیل به داخل شهر بیایند و این مساله برای افرادی که دچار مشکلات جسمی حرکتی هستند، بسیار سخت است.


وی اضافه کرد: به عنوان مثال باید حلزون گوش دانش آموزان ناشنوا برای رسیدن به آرامش، از تعادل برخوردار باشد، زمانی که مسافت طی شده طولانی باشد و تعداد دانش آموزان سرویس مدرسه نیز زیاد باشد، آرامش چنین دانش آموزی مختل می شود.


وی بیان کرد: زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع از محل تفکیک زمین شهری در اختیار آموزش و پرورش استثنایی قرار داده شده و در صورتی که خیران مساعدت نمایند می توانیم این واحد آموزشی را به صورت مجتمع برای دانش آموزان استثنایی منطقه پردیسان در تمام پایه ها آماده نماییم.


به گفته آقامیری، 140 دانش آموز استثنایی که دارای مشکلات کم توانی ذهنی، ناشنوایی، نابینایی و طیف اتیسم هستند، ساکن منطقه پردیسان می باشند.


پردیسان در منطقه هشتم شهرداری و در جنوب غربی شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال 1377 توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال 1390 به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.

 

وی در ادامه گفت: چهار مدرسه استثنایی ناحیه سه قم به صورت 2 شیفت اداره می شود و برای رسیدن به حالت استاندارد، چهار مدرسه دیگر در این ناحیه نیاز است.


وی افزود: بخش کهک نیز فاقد مدرسه استثنایی است و 12 دانش آموز استثنایی در 2 کلاس مجزا در کنار دانش آموزان عادی تحصیل می کنند.


به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی قم، در بخش خلجستان، 6 دانش آموز استثنایی در یک کلاس و در مدرسه عادی تحصیل می کنند و در روستاها نیز دانش آموزان استثنایی به عنوان مهمان در کنار دانش آموزان عادی هستند.


وی ادامه داد: مدرسه استثنایی بخش جعفرآباد نیز دارای 43 دانش آموز می باشد و در سال های گذشته تخریب و بازسازی شده است.


آقامیری با بیان این که هزینه داروی برخی دانش آموزان استثنایی بسیار بالاست گفت: خیران می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 0110269174009 و شماره شبا 850170000000110269174009 بانک ملی به نام صندوق خیریه حضرت اباالفضل(ع) حمایت از دارو و درمان دانش آموزان استثنایی واریز نمایند.


تعداد یک هزار و 939 دانش آموز استثنایی در 33 مدرسه استان و 203 کلاس درس مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 461 تن به صورت تلفیقی در مدارس عادی حضور دارند؛ یک هزار و 147 دانش آموز استثنایی آسیب دیده ذهنی، 429 تن آسیب دیده شنوایی، 113 تن آسیب دیده بینایی، 205 تن آسیب دیده حرکتی و 45 تن نیز از طیف اختلالات رفتاری(اتیسم) هستند.



منبع : ایرنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است