خاطره ساز به خاطرهها پیوست
یادداشتی در فراغ آقای بازیگر سیمنای ایران
26 مرداد 1397
از یک جایی به بعد هنرمندان فقط به خاطر هنرشان در ذهنها و دلهای مردم جا نمیگیرند و ماندگار نمیشوند، بلکه آنها را به واسطه ویژگیهای اخلاقی و رفتاریشان از قبیل: تأثرگذاری در حرکتهای فرهنگی و اجتماعی، ترویج فرهنگ و الگو صحیح زندگی و حمایت از سازمانهای مردم نهاد ( سمنها ) تکریم میکنند.
خبر تأسف برانگیز درگذشت عزت الله انتظامی به یادم آورد تلاشهایی که این شخصیت برجسته هنری برای آزادی زندانیان و کسب رضایت از اولیای دم و خانواده آنها برای محکومان مجازات اعدام به عمل آورده بود.
هر چند در این سالهای پایانی فعالیت هنریش محدود شده بود اما در عرصه اجتماعی حضوری اثر گذار داشت.
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد به واسطه رسالتی برای توانمندسازی افراد دارای معلولیت برعهده دارد، همواره شخصیتهایی که به این جریان عنایت دارند را با وسواس بیشتری دنبال میکند.
سال 1389 آنگاه که دوست شریف و عزیز، مهندس منصور برجیان مدیرعامل انجمن علمی و آفرینشهای هنری معلولان ابتکار برگزاری نخستین دوره جشنواره" فیلم آوا" را به رسمیت بخشید، نام استاد عزت الله انتظامی همچون ستارهای روشن درصدر هیأت داوران میدرخشید. وی با پذیرش سمت دبیر افتخاری این جشنواره ثابت کرد برای ورود افراد دارای معلولیت به عرصه جامعه اهمیت خاصی قائل است.
این نقل و قول از استاد انتظامی باقیست که گفته بود: من خاطرم هست در جشنواره قبلی از من خواسته شد، روی ویلچر در مقابل معلولان حرکت کنم، فکر میکنم این اقدامات در ذهن ماندگار میشود و میتواند در فرهنگ عمومی جامعه مؤثر باشد.
در آن سال با هدایت استاد انتظامی 400 اثر همزمان با روز جهانی معلولان مورد داوری قرار گرفت و به فعالیتهای هنری عزیزان توانیاب جهت و معنای بیشتری بخشید.
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد یاد این هنرمند متعهد را گرامی داشته است برای خانواده محترمش صبر و سلامتی آرزو دارد.