سومین رویداد توانتِک کلید زده شد
21 شهریور 1397
در پی برگزاری موفق دومین رویداد توانتِک همزمان با برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ، جمعی از مسؤولان و دستاندرکاران الکامپ ضمن حضور در مجتمع رعد از نزدیک با فعالیت و عملکرد این سمن آشنا شدند.
به گزارش روابطعمومی مجتمع رعد، در ابتدای این مراسم شاهین طبری رئیس هیأت مدیره شرکت چارگون و عضو دائمی دبیرخانه رویداد توانتِک با یادآوری ویژگیهای برگزاری دومین رویداد توانتِک و مقایسه آن با سال قبل، افزود: 4 سال پیش با تعدادی از دوستان به کسانی فکر کردیم که جوان و با انگیزه هستند و از آنجا که بودجه کافی برای شرکت در نمایشگاه الکامپ را ندارند، پشت در میمانند. برای همین، ایده الکامپ استارز در کنار الکامپ شکل گرفت و به سرعت به یکی از بخشهای اصلی نمایشگاه تبدیل شد.
وی افزود: سال گذشته هم به اتفاق دوستان آشنا با افراد دارای معلولیت به چگونگی برقراری ارتباط و تعامل بیشتر توانیابان با فضای مجازی فکر کردیم و با حمایت مجتمع رعد تلاش کردیم این مفاهیم را به هم نزدیک کنیم تا توانایی آنها را به جامعه معرفی شود. با کمکهای بیدریغ مدیرعامل و همکاران خیریه رعد، ایده برگزاری رویداد توانتِک خیلی سریع به اجرا گذاشته شد و آثار مثبتی به بار آورد. شرکت رویداد توانتِک در الکامپ امسال با آگاهی به مشکلاتی از قبیل: محدودیت فضا، بسته بودن دست مجریان، اجرا در محیطی ناآشنا و تصمیمگیری در شرایط عدم قطعیت، تصمیمگیری شد و پس از برگزاری به دوستانی که فکر میکردند توانتِک یک برنامه نیکوکارانه و خیریه است، یادآوری کرد که توانتِک چه آثار مهمی برجا گذاشته که یکی از آنها موفقیت توانیابان در کسب مشاغل و فرصتهای جدید شغلی است و آرزو من ادامه این حرکت برای سالهای آینده است.
آرش برهمند سردبیر ماهنامه پیوست و مسؤول نمایشگاه الکامپ استارز با اشاره به آمادگی مناسب غرفه توانتِک برای شرکت در این رویداد فنآورانه، افزود: طراحی غرفه توانتِک به قدری حرفهای بود که هرگز تداعی جمعآوری کمک و فعالیتهای خیرخواهانه نمیکرد، بلکه به گونهای بود که بیانگر مطالبهگری و ایجاد ارتباط با صاحبان کسب و کارهای فضای مجازی برای توانیابان بود.
محمدباقر اثنیعشری رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با ذکر تاریخچه کوتاهی از شکلگیری الکامپ استارز، افزود: سال 1394 با همفکری چند نفر از دوستان حرکت الکامپ استارز آغاز شد و امسال این بخش با مدیریت آرش برهمند در 5 سالن، فضایی بالغ 6600 متر مربع در اختیار داشت و تعداد 400 استارتآپ را در کنار هم جای داد.
وی افزود: از آنجا که الکامپ یک رویداد تجاری است، هرگز در پی سوء استفاده از عواطف و احساسات مردم نیستیم، بلکه هدف اصلی، ایجاد رونق اقتصادی و توسعه کسب و کارهای تجارت الکترونیک است تا در پی فراهم آوردن چنین فضایی، جوانان توانیاب با انگیزهای همچون وحید رجبلو و بابک حیدری به موفقیتهای شغلی دست پیدا کنند و به کارآفرینی مولد در جامعه تبدیل شوند.
در ادامه رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با یادوری تبدیل شدن توانتِک به یکی از بخشهای الکامپ استارز در سالهای بعد، افزود: باید تلاش ما در جهت گسترش پوشش رویداد توانتِک به دیگر استانها و شهرستانها باشد تا فرصتهای برابری را در اختیار افرادی با تواناییهای متفاوت قرار دهیم.
منصوره پناهی مدیر عامل مجتمع رعد ضمن تشکر از تمام اشخاصی که در هر جایگاه و مسؤولیتی به برگزاری رویداد توانتِک کمک کردند، افزود: حضور استارت آپهایی که توسط توانیابان اداره میشود یا برای افراد دارای معلولیت خدمات خاصی در نظر گرفته است در کنار استارت آپهای موفق و معتبر و شرکتهای بزرگ فناوری اطلاعات در نوع خود حرکتی جدید و الهامبخش محسوب میشود و علاوه برا افزایش انگیزه دوستان توانیاب به تغییر نگرش جامعه و شناخت استعدادها و تواناییهای این گروه از شهروندان منتهی میشود.
مدیر عامل رعد در ادامه افزود: امیدوارم در سال آینده این امکان فراهم شود تا به استارت آپهای حوزه معلولان در میان دیگر شرکتکنندگان غرفه واگذار شود تا با این کار ضمینه حضور مؤثر توانیابان در جامعه بیشتر فراهم شود.
در قسمتی از این مراسم ریحانه وحیدیان مسؤول اجرایی دبیرخانه نمایشگاه الکامپ، دکتر جعفر محمدی مشاور آوردگاه سرمایه، ابراهیم زرگران مسؤول اجرایی الکامپ و فرید خواهشی مشاور الکامپ پیچ، نقطه نظرات خود را در خصوص برگزاری رویداد توانتِک مطرح کردند و سپس از حضار با اهدا لوح سپاس و تندیس قدردانی شد.
در پایان این نشست شرکتکنندگان از کلاسهای آموزشی و کارگاههای هنری و مهارتی مجتمع را بازدید کردند.