حمل‌ونقل عمومی معلولان در مشهد رایگان شد

حمل‌ونقل عمومی معلولان در مشهد رایگان شد

29 مهر 1398

لایحه ارائه خدمات حمل‌ونقل عمومی رایگان برای معلولان در مشهد تصویب شد.

 

در هفتاد و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که امروز در تالارشهر برگزار شد، لایحه ارائه خدمات حمل و نقل عمومی رایگان برای معلولان به تصویب رسید.

متن مصوبه به شرح زیر است:

 

«ماده‌ واحده: شهرداری مشهد مقدس مکلف است، در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۵ قانون حمایت از حقوق معلولان، بند ۲۷ منشور حقوق و مسئولیت‌های شهرنشینی شهر مشهد، ایجاد رفاه برای معلولان جسمی حرکتی و تسهیل در ارائه خدمات حمل و نقل عمومی درون‌شهری (اتوبوس و قطارشهری) به ایشان، برای هر فرد با معلولیت درجه شدید و خیلی شدید، تعداد ۶۰ سفر رایگان در هر ماه منظور نماید.

 

تبصره۱- سفرهای رایگان اختصاص یافته برای معلولان در هر ماه، قابلیت ذخیره و انتقال به ماه‌های دیگر را ندارد.

 

تبصره۲- درصورت استفاده افراد غیر مشمول از تسهیلات این مصوبه، در نوبت اول برای مدت ۶ ماه و در نوبت دوم، اعطای تسهیلات به صورت دائمی لغو خواهد شد.

 

تبصره۳- شهرداری مشهد مقدس مکلف است، نسبت به پیگیری دریافت اعتبارات لازم از دولت، مطابق مفاد تبصره ۲ ماده ۵ قانون حمایت از حقوق معلولان، اقدام و گزارش آن را همزمان با ارسال لوایح تفریغ بودجه، به شورای اسلامی شهر ارایه نماید.

 

تبصره۴- شهرداری مشهد مقدس مکلف است، بار مالی اجرای مصوبه را در لایحه اصلاح بودجه سال ۱۳۹۸ و لوایح بودجه سنواتی منعکس نماید.

 

تبصره۵- شهرداری مشهد مقدس مکلف است، نسبت به اطلاع‌رسانی جامع در خصوص مصوبه اقدام و گزارش آن را حداکثر ظرف مدت ۳ ماه از تاریخ ابلاغ قانونی این مصوبه، به شورای اسلامی شهر ارسال نماید».

 

همچنین لایحه مجوز انعقاد قرارداد مشارکتی پروژه ابرار ۴ تصویب شد.

«ماده واحده: به استناد بند ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود پروژه مشارکتی ابرار۴ واقع در بلوار پنج تن، پنج تن ۴۸، شهید قربانی ۳ را با مشارکت مجمع خیرین مسکن‌ساز خراسان در زمین‌های متعلق به شهرداری به مساحت عرصه ۳۰۱۳ مترمربع و با مساحت کل زیربنای ۹۳۷۸ مترمربع و مبلغ کل سرمایه‌گذاری معادل 274860000000 (دویست و هفتاد و چهار میلیارد و هشتصد و شصت میلیون) ریال بر اساس مستندات و قرارداد پیوست (مهر شده توسط شورای اسلامی شهر) اجرا نماید.

 

تبصره : سهم‌الشرکه شهرداری در این پروژه مشارکتی معادل ۳۱/۱۳ درصد از ارزش کل پروژه و سهم‌الشرکه سرمایه‌گذار معادل ۶۹/۸۶ درصد تعیین می‌شود و تقسیم منافع (عرصه و اعیان) پروژه مذکور نیز بر همین مبنا صورت خواهد گرفت.

 

تبصره : آماده سازی پیاده‌روهای اطراف پروژه، محوطه سازی و ایجاد فضای سبز در متن قرارداد ( قسمت مربوط به هزینه های ساخت ) و در تعهد سرمایه‌گذار لحاظ گردد.

 

در ادامه لایحه اصلاح بند ۱-۳ ماده ۳ صلح‌نامه پروژه مشارکتی حریر نیز به تصویب رسید.

ماده واحده: بند ۱-۳ ماده ۳ صلح‌نامه پروژه مشارکتی حریر به شماره ۲۴۳۴۷۳/۹۷/۲۱ - ۱۳/۱۲/۱۳۹۷ به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به بند مزبور الحاق می‌شود. سایر مفاد صلح نامه به قوت خود باقی بوده و شهرداری باید نسبت به تنظیم اصلاحیه صلح نامه اقدام نماید.

 

۱-تعداد ۲ پروژه مذکور در بند۱-۳ ( که به موجب آن شرکت پالار نوین می‌تواند برای دریافت پروانه امتیاز شهرداری معرفی نماید)، به ۶ پروژه افزایش می‌یابد.

۲-یک تبصره به بند ۱-۳ بدین شرح الحاق می‌شود:

 

۳-تبصره: شرکت نوین پالار مکلف است حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ جهت اخذ امتیاز پروانه ساختمانی اقدام نماید در غیر این صورت محاسبات مربوط به امتیاز پروانه ساختمانی شهرداری به نرخ روز خواهد بود».

 

منبع : ایسنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است