نبود یک متر فضای تمرینی برای شناگران معلول در پایتخت
4 خرداد 1399
رییس انجمن شنای معلولان گفت: در تهران هیچ فضای تمرینی برای شناگران معلول وجود ندارد و شناگران برای انجام تمرینات خود مجبورند بلیت تهیه کنند.
محمدحسین اقبالی، اظهار کرد: هر چند در شرایط کرونایی شناگران معلول با انجام تمرینات بدنسازی در منزل سعی کردهاند آمادگی نسبی خود را حفظ کنند. اما آن چه که برای شناگران اهمیت دارد تمرینات آبی است که امیدوارم بعد از ماه مبارک رمضان شرایط بازگشایی استخرها با رعایت پروتکلهای بهداشتی فراهم شود تا شناگران بیشتر از این آسیب نبینند.
وی گفت: در طی مدتی که استخرها تعطیل شده تلاش کردیم از طریق شبکههای مجازی و با قرار دادن یکسری کلیپهای آموزشی شناگران را از نظر تکنیکی نیز آماده نگه داریم و تبادلات خوبی را با شناگران در رفع مباحث فنی آنها برقرار کنیم.
سرمربی تیم ملی شنای معلولان خاطرنشان کرد: ما استعدادهای خوبی را در شنای معلولان، نابینایان و کمبینایان و حتی ناشنوایان داریم که اگر سرمایهگذاری خوبی روی آنها صورت بگیرد در آینده میتوانیم شاهین ایزدهای زیادی را تربیت و به تیم ملی تزریق کنیم.
اقبالی گفت: در طی مدت 20 سالی که به عنوان رییس انجمن و سرمربی تیم ملی شنا با فدراسیون جانبازان و معلولان همکاری میکنم، با کار تیمی خوبی که در این زمینه داشتیم موفق شدیم تحول خوبی را در شنای معلولان ایجاد و استعدادهای زیادی را شناسایی کنیم. البته این استعدادها برای شکوفایی و تزریق به تیم ملی نیاز به حمایت دارند که تا به امروز فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک حمایت خوبی از شناگران معلول داشتند.
رییس انجمن شنای معلولان یکی از مشکلات شناگران را نبود امکانات و فضای تمرینی عنوان کرد و افزود: با وجود این که استعدادهای زیادی در شنای معلولان داریم اما متاسفانه در پایتخت یک متر فضای تمرینی برای شناگران معلول حتی تیم ملی نداریم و آنها برای انجام تمرینات شنا در استخرها مجبورند بلیت تهیه کنند.
وی اضافه کرد: این مشکل نه تنها برای شناگران معلول حتی برای ناشنوایان نیز وجود دارد، به طوری که شناگران تیم ملی ناشنوا باوجود این که فدراسیون دارای استخر است، اما به خاطر قرارداد با بخش خصوصی اجازه تمرین در استخر را ندارند. البته الان نمیدانم شرایط چگونه است اما تا سال گذشته که سرمربی تیم ملی شنای ناشنوایان را بر عهده داشتم شناگران ناشنوا اجازه تمرین در استخر اختصاصی خود را نداشتند.
اقبالی گفت: در طی 20 سالی که هدایت تیم ملی شنای معلولان را بر عهده داشتم با حمایتهای فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک به نتایج خیلی خوبی بویژه در پاراآسیایی جاکارتا دست پیدا کردیم. قطعا اگر این حمایتها ادامه داشته باشد و در صورت ادامه همکاری من با این فدراسیون در پاراآسیایی چین شرایط بهتری را نسبت به جاکارتا در بخش انفرادی و تیمی خواهیم داشت.
وی در پایان در خصوص وضعیت شنای معلولان و نابینایان و کمینایان برای حضور در پارالمپیک توکیو اظهار کرد: با توجه به این که کمیته ملی پارالمپیک به جز اعزام مدال آوران یک گروه چهارمی را نیز در نظر دارد به پارالمپیک اعزام کند تا برای پاراآسیایی آینده سرمایه گذاری کند، احتمال زیادی برای اعزام یک شناگر به توکیو وجود دارد.
منبع: ایسنا