«محمود عسکری» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در راستای افزایش ارتباط و خدمترسانی کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی به افراد ناشنوا امسال ۵۰ نفر از کارکنان این اداره کل در شهرستانهای ساوه و زرندیه تحت پوشش آموزش زبان اشاره مقدماتی قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: ۴۷ نفر کارکنان اداره کل آموزش و پرورش و سایر دستگاههای استان نیز به منظور ارتباط با نابینایان از ابتدای سال جاری تاکنون تحت پوشش آموزش خط بریل قرار گرفتند.
وی ادامه داد: آموزش زبان اشاره به خانواده دانش آموزان ناشنوا، کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی و بیمارستانهای استان در راستای افزایش ارتباط این افراد با جامعه از جمله برنامههای اداره آموزش و پرورش استثنایی استان است.
وی گفت: آموزش خط بریل به ۶۰ نفر و زبان اشاره به ۱۱۰ نفر امسال برای اداره آموزش و پرورش استان مرکزی تعهد شده که پیشبینی میشود تمامی این تعهدها امسال محقق شده و ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر تحت پوشش تحت آموزش خط بریل قرار گیرند.
وی ادامه داد: ۲۳ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی سالانه در استان مرکزی تحت سنجش قرار میگیرند که سنجش ۱۱ هزار و ۶۱۳ نفر از نوآموزان پایه اول ابتدایی برای سال تحصیلی آتی تا کنون انجام شده و سنجش بقیه در دست انجام انجام است.
عسگری یادآورشد: یک هزار و ۱۶۳ دانش آموز اکنون در مدارس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند و سالانه ۴۰ تا ۷۰ دانش آموز با نیازهای ویژه به این مدارس وارد میشوند.
وی افزود: ۲۵۹ دانش آموز نابینا، ناشنوا و جسمی حرکتی نیز در مدارس عمومی به تحصیل علم و دانش اشتغال دارند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
منبع: ایرنا