۵۰ درصد کم شنوایی ها قابل پیشگیری هستند
29 شهریور 1399
مسئول کمیته مطالعات ناشنوایی و کم شنوایی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: بیش از نیمی از کم شنوایی ها قابل پیشگیری هستند.
گیتا موللی مسئول کمیته مطالعات ناشنوایی و کم شنوایی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درباره دلایل ضرورت آگاه سازی جامعه در خصوص کم شنوایی و ناشنوایی، گفت: براساس بررسی های انجام شده، تخمین زده می شود که تا سال ۲۰۵۰ میلادی، جمعیت افراد کم شنوا و ناشنوای جهان، به بیش از ۹۰۰ میلیون نفر برسد و با روند رو به افزایش جمعیت این افراد در جهان، ضروری است که جوامع آگاهی لازم را در زمینه مسایل مربوط به افراد کم شنوا و ناشنوا و چگونگی ارتباط موثر با آنان را داشته باشند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از نیمی از کم شنوایی ها قابل پیشگیری هستند و مداخله زودهنگام برای موفقیت همه کودکان کم شنوا از بدو تولد ضروری است، آگاهی افراد جامعه نسبت به اینگونه مسائل می تواند به پیشگیری از کم شنوایی ها از بدو تولد کودکان کمک کند.
موللی با دعوت از تمامی مراکز، انجمن ها و موسسات حوزه ناشنوایی و کم شنوایی برای پیوستن به پویش ملی «آگاه سازی جامعه درخصوص کم شنوایی و ناشنوایی»، افزود: امیدوارم با فعالیت گسترده و یکپارچه تمامی دست اندرکاران حوزه کم شنوایی و ناشنوایی، بتوانیم در زمینه ارتقای آگاهی جامعه نسبت به مسایل مربوط به این حوزه و چگونگی ارتباط موثر با افراد ناشنوا و کم شنوا، گام های موثری برداریم.
با توجه به ضرورت آگاهی جامعه نسبت به مسائل مختلف جوانان کم شنوا و ناشنوا، و چگونگی ارتباط موثر با آنان، بزودی پویش ملی آگاه سازی جامعه در خصوص کم شنوایی و ناشنوایی فعالیت خود را آغاز می کند.
منبع: مهر