نگاهی به برخی از جالب‌ترین قابلیت‌های «چت جی‌پی‌تی»

نگاهی به برخی از جالب‌ترین قابلیت‌های «چت جی‌پی‌تی»

25 فروردین 1402

شرکت «OpenAI» به تازگی از آخرین مدل زبانی هوش مصنوعی خود، یعنی  GPT-4 رونمایی کرده است. این هوش مصنوعی عصر جدیدی را آغاز کرده و قابلیت‌های جدید و جالبی دارد.

 امروزه بسیاری از افراد در صنایع مختلف از مدل زبانی بزرگ استفاده می‌کنند. در ادامه چند مورد از جالب‌ترین کارهایی را که تاکنون توسط چت جی‌پی‌تی انجام شده است، مرور خواهیم کرد.

دستور پخت غذاها

در نسخه‌های اخیر، جت جی‌پی‌تی تنها می‌توانست متون را بفهمد و بر اساس آن پاسخ دهد، اما شرکت «OpenAI» یک قابلیت تبدیل تصویر به متن را به جدیدترین مدل خود اضافه کرده است که به نظر می‌رسد بهتر از انتظار کار می‌کند. می‌توانید هر بار چندین تصویر به آن نشان دهید و پاسخ‌های دقیق دریافت کنید.

یک کاربر توییتر تصویری از داخل یخچال خود به GPT-4 داد و این هوش مصنوعی در کمتر از ۶۰ ثانیه چندین دستور غذا با استفاده از آن مواد اولیه ارائه کرد. این بدان معنی است که شما می‌توانید وعده غذایی خود را در کمتر از ۶۰ ثانیه مشخص کنید و دردسر جستجو برای غذا از بین می‌رود.

داوطلب مجازی 

اپلیکیشن «چشم‌های من باش» (Be My Eyes) یک اپلیکیشن دانمارکی تلفن همراه است که تلاش می‌کند تشخیص اشیاء و مقابله با چالش‌های روزمره را برای افراد نابینا و کم بینا آسان‌تر کند. این اپلیکیشن یک فرد نابینا یا کم بینا را به یک داوطلب بینا متصل می‌کند تا به او به صورت زنده در انجام کارهایش کمک کند.

شرکت «OpenAI» و اپلیکیشن «چشم‌های من باش» پیش از انتشار نسخه‌ی GPT-4 با یکدیگر همکاری داشته‌اند. این اپلیکیشن دانمارکی در روز معرفی این نسخه‌ از هوش مصنوعی از قابلیت‌های جدید با پشتیبانی GPT-4 رونمایی کرد. به لطف قابلیت تبدیل تصویر به متن، دستیار مجازی GPT-4 امکان کمک بصری در لحظه به افراد نابینا و کم بینا را فراهم می‌کند.

تبدیل طراحی دستی به یک وب‌سایت

در طی معرفی GPT-4، گرگ براکمن (Greg Brockman)، مؤسس  OpenAI چندین قابلیت را نشان داد که همه را متحیر کرد. با این حال، یکی از آنها فوق‌العاده خاص بود. براکمن به GPT-4 یک طرح دستی از یک وب سایت را نشان داد و به طور معجزه آسایی، این هوش مصنوعی آن را به یک وب سایت کارآمد تبدیل کرد.

کد نویسی کامل یک بازی رایانه‌ای

چت جی‌پی‌تی در مورد نکات ساده‌ی کدنویسی، نمایش خطاها و مواردی از این دست به توسعه‌دهندگان و مهندسان کمک زیادی کرده است. همچنین این چت‌بات می‌تواند یک بازی کامل را به تنهایی کدنویسی کند.

یک کاربر توییتر موفق شده است با استفاده از این هوش مصنوعی یک بازی «Snake» را در کمتر از ۲۰ دقیقه بدون دانش جاوا بسازد. او برای تکمیل کار خود از GPT-4 و نرم‌افزار Replit کمک گرفت.

 

منبع : ایسنا

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است