سخنرانان رعد تاک تحسین حاضران را برانگیختند

سخنرانان رعد تاک تحسین حاضران را برانگیختند

24 آبان 1397

با استقبال چشم­گیر حضار، رعد تاک ­یک  با حمایت شرکت­های صباسل و شاهپرک آبی و مرکز علمی کاربردی رعد  در سالن همایش رعد برگزار شد و به ترتیب امیر رضائیان، سعیده دشتبانی و مانی دهباشی داستان­های خود را تعریف کردند که بسیار مورد توجه و تحسین حاضران در سالن رعد قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع رعد؛ در ابتدا این مراسم شاهین طبری رئیس هیأت مدیره شرکت چارگون و عضو دائمی دبیرخانه توان­تک با حضور در جایگاه ضمن اشاره به تحولات اجتماعی یک قرن اخیر و ارتقاء منزلت اجتماعی و علمی با نوان کشور، افزود: این رشد اجتماعی مرهون یک خواست و مطالبه عمومی بود و امروز شاهد آن هستیم بانوان در کابینه هم حضور دارند.

وی با اشاره به رشد چشم­گیری مدال­های قهرمانان پارا آسیایی و پارالمپیک در سال­های اخیر، افزود: برای حل مشکلات دوستان توان­یاب که 11 درصد از جامعه ما را به خود اختصاص داده­اند، خیلی دنبال فراهم آوردن امکانات فیزیکی و سخت افزاری نباشید، بلکه باید به تغییرنگرش جامعه فکر کنیم و مشکلات نرم افزاری را حل کنیم، حقوق افرا دارای معلولیت با اشخاص عادی برابر نیست، باید کاری کنیم آنها راحت تر به موفقیت­های       شغلی، اجتماعی و علمی، برسند.

در ادامه امیر رضائیان هنرمند عکاس با اشاره به حادثه­ای که به معلولیت او منتهی شد، گفت : بعد از این حادثه، بسیار پذیرش آن برایم سخت بود که در اوج جوانی و موفقیت شغلی، حالا باید اگر دستم را کمی تکان می­دام، خوشحال باشم. با این وجود پس از 6ماه درمان در منزل با مجتمع رعد آشنا شدم و در رعد با پی­گیری آموزش و ورزش، قفس و ساختار­های ذهنی خودم را شکستم و چند وقت بعد کار­آموز موفق رعد شدم و مدتها عکس من روی سایت رعد قرار داشت.

وی در ادامه افزود: من برای خودم رسالتی قائل هستم تا بعد از آن دوران یأس و ناامیدی برای حل مشکلات دوستان توان­یابم تلاش و در حد توانم به آنها کمک کنم، یکی از این موارد تأسیس بوفه رعد بود که من برای میان وعده خواستار راه­اندازی بوفه شدم بعد از مدتی خودم این بوفه را راه­اندازی کردم و امروز چند نفر در بوفه رعد کار می­کنند. مطلب دیگر تهیه 2200 عکس از معابر نامناسب خیابان مرزداران و ارسال آن به شهرداری بود که امروز تمام این معابر آن خیابان مناسب­سازی شده است.

سعیده دشتبانی توسعه­‌‌دهنده یکی از نرم­‌‌افزارهای شرکت چارگون، سخنران بعدی این رویداد بود که گفت: از دوران کودکی به تحصیل و یادگیری علاقه داشتم و در دوران تحصیل بیشتر کتاب­های فیزیک و جبر را دوست داشتم و هرکس از من سؤال می­کرد می­خواهی بزرگ شدی چکاره بشوی می­‌‌گفتم معلم فیزیک.

وی در ادامه افزود: به علت آنکه پدرم کارمند بانک بود ما هر سال در سفر بودیم و هر سال تحصیلی را در یک مدرسه و شهر تجربه می­‌‌کردم و این برای من ترسی داشت که امسال با چه کسی همکلاس می­شوم یا معلم­های  امسال چه کسانی هستند؟ اما بعد از مدت کوتاهی با همه دوست می­‌‌شدم، شاید سخت­ترین سال تحصیلم سال آماده شدن برای کنکور بود که پدرم از کرمانشاه به تبریز منتقل شد و من که اصلاً با زبان ترکی آشنایی نداشتم خیلی آن سال سخت گذشت.

دشتبانی با اشاره به دوران تحصیل دانشگاه در مقاطع کاردانی و کارشناسی در شهرهای تبریز و دامغان، افزود: تحصیل دور از خانه و زندگی در خوابگاه دانشجویی با دخترانی که فرهنگ­‌‌های متفاوت دارند، خیلی آسان نبود، با مجتمع رعد آشنا شدم، همزمان با گذراندن بعضی از دوره­‌‌های رعد درخواست همکاری با مجتمع رعد را مطرح کردم که به من پیشنهاد دوره کارورزی تایپ شد این دوره پایه موفقیت­های بعدی مرا رقم زد، هرچند که با تحصیلات و تجربیات من مرتبط نبود. از آنجا که برای ورود به اجتماع فقط مهارت در برنامه‌‌نویسی کافی نبود، اعتماد به نفس را در دوره­های هوش هیجانی یاد گرفتم و امروز توانسته‌‌­ام به عنوان یکی از برنامه­نویسان شرکت نرم‌‌افزاری چارگون منشا اثر باشم.

مانی دهباشی کارشناس ارشد کسب و کار و ورزشکار رشته وزنه برداری و پاور لیفتینگ به عنوان سخنران پایانی این مراسم ضمن تشکر از کسانی که برای شنیدن داستان او به سالن آمده­اند، افزود: مدتی پس از تولد من، پزشکان متوجه شدند، یک غده چربی در شکم این نوزاد وجود دارد که با عمل جراحی می­توان این غده را خارج کرد و پدرم که پزشک دارو ساز است با این عمل موافقت کرد، بعد از عمل خانواده متوجه شد آن دکتر در اثر یک اشتباه پزشکی با تیغ جراحی رگهای عصبی پا را قطع کرده و من برای همیشه باید از ویلچر استفاده کنم. این مسأله به قدری برای خانواده غیر قابل قبول بود که تمام دوران دبستان را در مدرسه عادی درس خواندم و پدرم هر روز مرا بغل می­کرد و صبح­ها روی نیمکت مدرسه می­نشاند و ظهر­ها به خانه بر می­گرداند. همچنین تمام دوره دبستان را مادرم با من پایه به پایه دوباره درس خواند و امتحان داد.

وی در ادامه از برادر و دوستانش تشکر کرد که در این سال­ها بسیار به او کمک کردند و افزود: در دوران دبیرستان با چند نفر از دوستانم به یک باشگاه ورزشی رفتیم که برایم جو آن باشگاه بسیار جالب بود، آن وزنه­ها و دمبل­ها حس خوبی به من داد و از مربی آن باشگاه سئوال کردم که می­توانم ثبت نام کنم با موافقت او زندگی ورزشی من آغاز شد و الان در دسته 49 کیلو گرم در کشور عنوان­دار هستم و یک مقام پنجمی جهانی را هم کسب کرده­ام .

دهباشی آشنایی با رعد را آغاز تجربه­های تازه قلمداد کرد و گفت: درمجتمع رعد با دوستان دیگر آشنا شدم و یک ترم در دانشگاه رعد IT تدریس کردم و هرگز فکر نکردم تنها ورزش باعث پیشرفت می­شود، در کنارش تحصیلات دانشگاهی را ادامه دادم و مدرک کارشناسی را در رشته کامپیوتر و مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت کسب و کار الکترونیکی گرفتم و الان هم در یکی از بهترین شرکت­های ایران در حوزه  مخابرات و فناوری اطلاعات (شرکت های­وب) با سمت مدیر فروش فعالیت می­کنم.

شایان ذکر است در این رویداد چهره مطرحی همچون دکتر محمد کمالی عضو هیأت علمی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، محمد اسماعیل شیخ غرایی مدیر انجمن معلولان پارس، شایان مصلح بازیکن اهل فرهنگ و ادب فوتبال کشور، برخی مسؤولان فدراسیون وزنه برداری و بسیاری از ورزشکاران و علاقه­مندان به رویدادهای اجتماعی حضور داشتند.

 

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است