آرش برهمند مدیر اجرایی نمایشگاه الکام استارز: جامعه فناوری ارتباطات با نیازهای افراد دارای معلولیت آشنا شده‌اند

آرش برهمند مدیر اجرایی نمایشگاه الکام استارز: جامعه فناوری ارتباطات با نیازهای افراد دارای معلولیت آشنا شده‌اند

27 تیر 1398

 

سردبیر ماهنامه پیوست و مدیر اجرایی نمایشگاه الکام استارز گفت: افراد دارای معلولیت نیروی کار با پتانسیل و توانمندی هستند که نیاز به فضا برای بروز این توانمندی دارند.

به گزارش ستاد خبری توان‌تِک؛ آرش برهمند سردبیر ماهنامه پیوست و مدیر اجرایی نمایشگاه الکام استارز در گفت و گو با خبرنگار  این ستاد با اشاره به اینکه توان‌تِک توانست 2 واقعیت مهم را در بازار فناوری اطلاعات ایران نشان دهد، گفت:  در حال حاضر نیاز داریم در 2 سطح جدی تر فعالیت کنیم، اول در کاربری فناوری‌های موجود در ایران برای توان‌یاب، کاری که در این زمینه انجام شد، این بود که خیلی از کسب و کارها با نیازهای افراد دارای معلولیت و مناسب‌سازی فناوری ارتباطات برای کاربران توان‌یاب آشنا شدند که نتیجه آن را در بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌بینیم و حالا محصولشان برای استفاده افراد داری معلولیت نیز بهینه‌سازی شده است.

به گفته وی دومین نکته که از اهمیت بالایی هم برخوردار است، این بود که ما باور داشتیم که افراد دارای معلولیت نیروی کار با پتانسیل و توانمندی هستند که نیاز به فضا برای بروز این توانمندی دارند، حالا توان‌یابان در مجموعه بزرگ فناوری ارتباطات کشور به فراخور علاقه و مهارتشان کار می‌کنند و این مزیت توانسته خودش را در مجموعه‌هایی مثل کافه بازار و اسنپ نشان بدهد. این را می‌توانیم دستاورد توان‌تِک تا امروز معرفی کنیم.

برهمند در ادامه این گفت و گو تاکید کرد مهم‌ترین نکته‌ای که وجود دارد این است که شما به هر شرکت تجاری در جهان بگوید که بین 11 تا 15 درصد کاربران شما که عدد بالایی است وقتی روی مقیاس میلیونی صحبت می کنید، نیاز دارند که برایشان تسهیلات ویژه فراهم شود قاعدتاً برای این بلوک از کابران ارزش قائل خواهند بود.

به اعتقاد مدیر اجرایی نمایشگاه الکام استارز مشکل این است که بسیاری از کسب و کارها درک نکرده‌اند که این جامعه چه گستردگی دارد و دلیل آن هم دیده نشدن این بخش از جامعه است. مناسب‌ترین کاری که در این زمینه توانسته‌ایم انجام دهیم فرایند دسترس‌پذیری به عنوان اولین گامی است.

برهمند با اشاره به اینکه جامعه فناوری ارتباطات کشور علاقه‌مند به حضور در این حوزه است، گفت: کاری که مراکزی مثل توان‌تِک ، مجتمع رعد؛ موسسه همگام و... شروع کرده‌اند و می‌توانند آن را ادامه دهند، دانش چگونه انجام دادن است. آشنایی با جامعه کاربران توان‌یاب خود این موضوع را ایجاد خواهد کرد زیرا این موضوع آنطور که از بیرون به نظر می‌آید پیچیده نیست.

سردبیر ماهنامه پیوست در ادامه افزود: ما در توان‌تِک از روز اول روی همراهی دولت حساب کرده‌ایم ولی هیچ وقت علاقه‌مند به دخالت نبوده‌ایم. بلکه اعتقاد داشته‌ایم که دولت وظایف خود را در شاخه‌های انجام می‌دهد و ما قصد ارزشگذاری روی آنها را نداریم. چیزی که مد نظر ما بوده این است که این فضا و اطلاع‌رسانی را مهیا کنیم. به اعتقاد ما حضور دولت در حد توانمند‌سازی کفایت می‌کند.

برهمند تاکید کرد معرفی و اطلاع‌رسانی به اندازه کافی وجود ندارد، بدون شک تا الان خیلی ناچیز بوده و آنچه تجربه نسبتاً موفق توان‌تِک نشان می‌دهد این است که موتور واقعی اینکار خود مردم و جامعه توان‌یابان هستند.

نظرات

تا کنون نظری برای این مطلب درج نشده است.

درج نظر

ثبت نظر
عضویت در خـبـرنـامـه رعــد
لطفا ایمیل و شماره موبایل را وارد کرده و
دکمـه ثـبـت عـضـویـت را کلیـک نمایید.
کلیه حقوق وبسایت متعلق به موسسه رعد است